GRAFIČKI DIZAJN

Kuća se gradi od temelja. Vašoj kompaniji je potreban logo, a nakon toga primjene: poslovna grafika (vizit kartice, memorandum, pečat), obilježavanje kancelarije, posteri, flajeri, brošure, katalozi... I onda uz Vaš kvalitet usluge i proizvoda stičemo i jačamo Vaš BREND. Gdje god da se Vaš vizuelni identitet pronađe on mora izgledati isto ili onako kako je namijenjeno. Naš studio radi i knjige grafičkih standarda koje obezbjeđuju kontinuiran izgled Vašeg brenda, bez obzira na platformu, dizajnera ili okolinu.

DIZAJN I PRIPREMA ZA ŠTAMPU

Štampa nije mrtva, naprotiv. Iako živimo u XXI vijeku koji trenutno obilježava tehnološka (r)evolucija u vidu prenosivih uređaja, dobra štampa se i dalje jako cijeni. Naše iskustvo sa dizajnom, pripremom i samim štamparskim procesima će Vam omogućiti najbolji kvalitet proizvoda. Izuzetno je bitno da Vaš brend predstavimo na kvalitetnom papiru, u full koloru sa savršenom pripremom za štampu.

BRENDIRANJE

Vaš vizuelni identitet mora sadržati kontinuitet u svakom javnom nastupu. To znači da se u svim formama bilo štampanim ili digitalnim, Vaš logo mora pojaviti jednako kvalitetno. Upravo zbog toga radimo knjige grafičkih standarda u kojima se predviđa, dizajnira i riješavaju vizuelni problemi svakog vizuelnog identiteta. Knjige kasnije postaju svojevrsna dogma svakog korporativnog identiteta, a Vaš brend kroz standardizovane primjene postaje jači i sveprisutniji.

SPREMNI DA SARAĐUJEMO?


Ukoliko Vaša kompanija ima potrebe za vrhunskim dizajnom, profesionalnim pristupom i još boljim rezultatima, ne oklijevajte.


Kontaktirajte nas