OD IDEJE DO REALIZACIJE

Naš studio se ponosi činjenicom da svakom projektu, a pogotovo izradi web sajtova, temeljno pristupamo. Vaša kompanija je jedinstvena i zbog toga Vaš sajt mora takođe biti unikatan. Ne postoje dva ista web sajta u našem opusu. Naš proces je zaokružen od ideje do realizacije. Počinjemo detaljnim shvatanjem Vaših potreba, tek onda krećemo ka crtanju skica (slike prije). Kada utanačimo sve elemente gdje se nalaze na sajtu, ulazimo u proces vizuelnog upotpunjavanja. Nema viška, nema kiča, nema bespotrebne priče. U profesionalnoj i brzoj komunikaciji zajedno sa Vama gradimo sajt koji u svojoj kasnoj fazi dobija svoj konačan oblik. (slika poslije)

Dok svi ostali naizgled komplikuju sam proces izrade web sajta, naše je veliko zadovoljstvo da vam maksimalno približimo naš kreativni i tehnološki proces. Jasnija slika omogućava kvalitetnu komunikaciju, a samim tim i bolji konačni proizvod.

WORDPRESS, JOOMLA I HTML 5

Pratimo moderne trendove i napredak tehnologije iz mjeseca u mjesec. Osim što smatramo imperativom da znamo što je aktuelno u svijetu, kao i da pratimo predviđanja za naredne godine, mi nalazimo istinsku strast u pronalaženju novih načina da prenesemo Vašu poruku ciljnoj grupi. Nekada je to slika koja govori hiljadu riječi, a nekada hiljadu riječi koje opisuju jednu sliku. Upravo zbog te fleksibilnosti najviše volimo da radimo u Wordpress i Joomla tehnologijama koje Vam omogućavaju da sami ažurirate sajt neograničeno puta, u bilo koje doba dana. Obuka je dio našeg procesa, a na kraju svega Vam ostavljamo detaljno uputstvo kako biste imali podsjetnik uz sebe, ali Vam stojimo i na raspolaganju za konsultacije i brzu pomoć kad god Vam zatreba.

SPREMNI DA SARAĐUJEMO?


Ukoliko Vaša kompanija ima potrebe za vrhunskim dizajnom, profesionalnim pristupom i još boljim rezultatima, ne oklijevajte.


Kontaktirajte nas