parallax background

DOBRODOŠLI U
STUDIO 081

Studio 081 d.o.o. je osnovao naš izvršni direktor Igor Marić 2014. godine. S obzirom da smo mala i relativno nova agencija za oglašavanje, imamo priliku da se brzo krećemo i jednakom brzinom razmišljamo i stvaramo u korist naših klijenata. Iako postojimo par godina, iskustvo i znanje našeg osnivača i ekipe koja stoji iza njega nam je od izuzetnog značaja. Sa preko 10 godina praktičnog iskustva i života od dizajna u različitim kompanijama, do visokog obrazovanja, diploma i međunarodnog iskustva, tu smo da sa Vama poslujemo na najbolji mogući način.VOLIMO DA STVARAMO,
STVARAMO DA VOLIMO!

Studio 081 stremi ka najboljim rezultatima na polju dizajna i razvoja digitalnih i štampanih medija. Ponosimo se našom visokom efikasnošću, visokim kvalitetom rada i iskrenom interakcijom sa klijentima. Ako Vam je potreban profesionalan pristup radu - mi smo tu za Vas. Naša superiorna tehnička podrška će biti uz Vas od početka do kraja kreativnog i tehničkog procesa. Naš primaran cilj je zadovoljan klijent. Sve što radimo je opipljivo i sigurno ste se srijetali sa našim radovima na teritoriji Crne Gore, ali i šire.

SPREMNI DA SARAĐUJEMO?


Ukoliko Vaša kompanija ima potrebe za vrhunskim dizajnom, profesionalnim pristupom i još boljim rezultatima, ne oklijevajte.


Kontaktirajte nas